Det handler om overblik og tryghed

Det er blevet kompliceret og omfattende at drive virksomhed. Derfor er vores primære opgave at skabe overblik og tryghed, så du kan tage de rigtige beslutninger - og dermed passe godt på det, der er værdifuldt for dig.

Lidegaard Revision & Rådgivning har afdelinger tre steder i Jylland - mere præcist Brædstrup, Horsens og Tørring – samt i København, lige ved Rådhuspladsen og metroen.

Vi kommer gerne og giver dit firma eller din virksomhed et boost. Har du brug for et velment spark for at komme videre, eller skal du provokeres og udfordres - så ring. Vi elsker, når vi i fællesskab kan skabe fremdrift og skabe glade ejere og tilfredse medarbejdere.

Har du brug for ydelser - som f.eks. advokathjælp, finansiering, skatteassistance eller markedsføring, så har vi et stort og betroet netværk, som vi gerne anbefaler.

 

Brædstrup

I Brædstrup finder du os i den "Gamle Stationsbygning" midt i byen. Bygningen husede tidligere billetsalg og ventesal for både tog og busser, men i 2005 køber ejerne af Lidegaard Revision & Rådgivning den stærkt forfaldne bygning og totalrenoverer den, så den i dag er en attraktiv arbejdsplads for Lidegaard revision og advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund.

Kontakt afdelingen i Brædstrup

Horsens

I år 2000 udvider Jens Erik Lidegaard sin forretning med et kontor i Posthuscentret midt i Horsens. Foruden revisionsfirmaet er der også skabt plads til en del mindre og mellemstore virksomheder, som nyder godt af hinandens forcer og selskab.

Kontakt afdelingen i Horsens

Tørring

Lidegaard Revision og Rådgivning vælger i 2006 at starte et filialkontor op i Tørring, da Brædstrup-afdelingen har mange kunder i dette område. Det er hovedsageligt Edel Bertelsen og Ole Madsen , der her betjener kunderne, da de har et indgående kendskab til lokalområdet.

Kontakt afdelingen i Tørring

København

Lige ved Rådhuspladsen og Metro

 
Kontakt afdelingen i København
Nyt job

Ønsker du en arbejdsplads - hvor initiativ, gode ideer og progressivitet er en force, så kunne det godt være, at vi har en udfordring til dig.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger til alle jobfunktioner inden for revision. Du er velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne for et fremtidigt job.

bubble